Ποιοί είμαστε

Απο το 1980 το πρώτο συνεργείο καθαρισμού στην Εύβοια και την Βοιωτία.

Η προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί εγγύηση ποιότητας και δέσμευση για συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Διαθέτουμε πιστοποιητικά ISO 9001 για την διασφάλιση της ποιότητας εργασίας και υλικών μας. Είμαστε πιστοποιημένοι στο σχήμα επαγγελματιών καθαριστών απολυμαντικών του Pr Cert Hellas ως επικεφαλής επαγγελματιών καθαρισμού βάση της υπ' αριθμών 2910/201/11-2-2040 απόφασης του υπουργείου ανάπτυξης σχετικά με την πιστοποίηση προσωπικού που παρέχουν οι υπηρεσίες του κλάδου μας.

 

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη

Επισκεπτόμαστε δωρεάν τον χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών μας, με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Σας προτείνουμε εγγυημένα τις καλύτερες λύσεις στην οικονομικότερη τιμή.

Διαθέτουμε σύγχρονο και πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό, συνεχώς ενημερωνόμαστε και εφαρμόζουμε τις καλύτερες μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας καθαρισμού.

Τα αναλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα των ποιο γνωστών εταιριών και εγκεκριμένα από το γενικό χημείο του κράτους δεν καταστρέφουν και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Το συνεργείο μας αποτελείτε απο μόνιμο - έμπιστο -εξειδικευμένο - ασφαλισμένο και υγείες προσωπικό.

Συνεργαζόμαστε με τα περισσότερα καταστήματα Τραπεζών - Υπηρεσιών του Νομού και εργοστασίων της περιοχής, έχουμε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες καθαρισμού της Αθήνας.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα απολυμάνσεις και υγειονομική κάλυψη του χώρο σας.